Kære alle jer politikere. Kære andre som er totalt oppe af stolen ift de uhyggelige ting ud over al fantasi som sker i Gaza. 

NÅR I er færdige med at bekæmpe den totale galskab der sker dernede, vil I så slå øjnene lidt mod Danmark? 

Her foregår nøjagtigt samme overgreb på uskyldige herhjemme. Jeg ser forfærdelige billede fra Gaza, og hører hvordan børn der er holdt op med at tro på fremtiden.

Det samme er der MANGE børn og unge samt familier som er herhjemme i Danmark som heller ikke gør. De har ligeldes mistet troen på systemet. Her har vi en lov som foreskriver at barnets/menneskets tarv skal tages hånd om. Men I politikere lader til at have større interesse for "udenbys danskere" end det her hjemme. Jeg siger ikke "enten eller". Mere appel til "både og". For begge dele BØR der handles på og forsøges rettes op på!

Forsiderne fyldes oftere og oftere med sager hvor en forvaltning har begået et overgreb. Der siger I politikere -så længe der er stemmer i det - at "det er godt nok for galt, og det skal standses!" 
Når det er sagt, stopper interessen. For det er begrænset hvor mange dage et sådan overgreb har interesse for medierne. Når medierne er ude, ja så forsvinder I politikkere også. Eller sådan opleves det. Ingen grund til at bruge krudt på noget der ikke er stemmer i... ( og her tager I HELT fejl. Der er mange stemmer at hente her!!!)

Ift grelle overgreb som de der sker sydpå, ja der stimler I sammen på kryds af partierne. HURRA for det❤️❤️❤️

Kunne I dog ikke overveje om I vil gøre det samme og få ÆNDRET eller PRÆCISERET at Service lovgivningen altså SKAL overholdes eller det skal give konsekvenser for kommunerne ikke at overholde gældende lov. 
Ved der var et forslag fremme for under et år siden om netop det her, men det havde ikke jeres interesse . Mange kom end ikke til afstemningen. Det blev derfor totalt nedstemt. Jeg forstår ikke hvorfor man kan syntes, at det er ligegyldigt, om Danmarks svageste behandles ordentligt, dette uanset om det er syge, arbejdsløse eller børn. 

Hvordan kan I vide jer sikre på at det ikke er jer, jeres familie eller barn en kommune ser sig vred på næste gang? Og derved fx fjerner trods en sådan handling vil kræve adskillige lovbrud. Jeg ved fra mange, at dette kalkuleres der med. For det gør ingen forskel at bryde loven - andet end at man viser sin overlegne magt overfor borgeren. Er det derfor din familie som står uden eksistens grundlag fordi kommunen har tolket fx sygedagpenge loven på deres helt egen måde? Eller dit barnebarn som du ikke længere på NOGEN som helst måder må have kontakt til - selvom der er faldet dom over, at det SKAL du have, når barnet OGSÅ ønsker det? Selv i sådanne sager, kan forvaltningerne højt og flot, grine af borgeren. Er det ok? 

Nu sidder du nok og tænker, "aaarrrgg, det passer nu ikke! Loven holdes selvfølgelig!" Dertil kan jeg kun svare " Hvor mange eksempler vil I se? Jeg har kendskab til mange der gerne vil ligge deres sag på bordet. Men ingen vil se den, for er barnet fx fjernet ved tvang, så tænkes "Ingen røg uden ild." Jo. Det er der. Anette Vilhelmsen erkendte det da hun sad som minister, men gjorde heller ikke noget ved det. Nuværende minister syntes at have mere åbne øjne, men han skal hjælpes!! Er DU den der er med på, at få hjulpet på vej? 

Så kort: når I er færdige med Gaza. Vil I så gerne kigge herhjemad? Her sker ligeså meget forrykt! Det mangler jeres opmærksomhed. I KAN gøre en forskel. Og husk: der er snart valg. Man siger godt nok at det ikke er enkeltsager man sætter sit kryds ud fra. JO det er det! Husk det

Læst 5907 gange Senest ændret torsdag, 26 marts 2015 17:25
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

HANDICAPPORTAL.DK

HANDICAPBARN.DK

HANDICAPFORHOLD.DK

FERIE-FRITID

Nyhedsmail

Tilmeld vores e-mail Nyhedsbrev for at få øjeblikkelig opdatering når som helst