Børns og handicappedes rettigheder -

Børns og handicappedes rettigheder -

Børns og handicappedes rettigheder har indtil videre ikke været så meget på programmet i denne valgkamp, men det skal ændres. 

Vores brevkasseredaktør har modtaget forskellige facebookcovers omkring disse emner, som vi kun kan opfordrer til at du deler og selvfølgelig også sætter det på som cover på din facebookprofil. 

Hvorfor bliver der ikke diskuteret handicappedes rettigheder - har politikerne ikke nogen holdning til dette, og hvad vil de gøre for at forbedre forholdene, som under den siddende Thorning Schmidt regering er blevet forringet.

Hvad kan du så gøre for at få børns og handicappedes rettigheder ind som tema for valgkampen?

Du har mulighed for at skrive læserbreve, spørge dem der stiller op på deres Facebooksider evt vedhæftet et af de facebookcovers. Det er din hverdag det drejer sig om de næste år og ikke kun de arbejdsløse, indvandreres jobmuligheder, som hidtil har været diskuteret. Hvad vil dem, der ønsker at blive valgt til Folketinget for børn og handicappede? 

Du finder facebookcoverne på vores HandicapPortal - facebookside. Giv den lige et like med det samme at du er inde og hente facebookcovers. Vi har lagt et link til denne artikel, derinde og her ligger også facebookscovers til kopiering. Du finder dem i mappen "Få børn og handicappedes rettigheder på valgdagsorden".

Spørgsmål som kan komme på dagsorden omkrng børns og handicappedes rettigheder:

  • Hvordan forbedrer vi forholdene for anbragte bragte børn?
  • Hvordan forbedrer vi forholdene for handicappede børns rettigheder og hvad vil Folketinget gøre for at sætte ind overfor den måde lovgivningen bliver forvaltet på overfor handicappede børn og deres forældre?
  • Hvordan vil vi have revalideringen skal være af traumelidte (folk, der har været udsat for en skade) fremover - skal det være den samme som i dag eller skal det være en forbedret revalidering, der kan give bedre livsvilkår for traumelidte og deres familier og samtidig forbedre samfundets rådighedsbeløb på social- og sundhedssektorerne?
  • Hvordan vil Folketinget sætte ind overfor den måde lovgivningen bliver forvaltet på syge borgeres arbejdsforhold?

 Det er blot nogle få af de mange spørgsmål, der kan stilles omkring børn og handicappedes forhold her i valgkampen.

Læst 2066 gange Senest ændret fredag, 29 maj 2015 15:53
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Relaterede artikler

HANDICAPPORTAL.DK

HANDICAPBARN.DK

HANDICAPFORHOLD.DK

FERIE-FRITID

Nyhedsmail

Tilmeld vores e-mail Nyhedsbrev for at få øjeblikkelig opdatering når som helst