Undersøgelsen viser, at psykofarmaka kan være stærkt kræftfremkaldende

Undersøgelsen viser, at psykofarmaka kan være stærkt kræftfremkaldende

Bør du tage antidepressiva, hvis de vidste, at de drastisk øger risikoen for kræft?
Ville de give deres børn ADHD-medicin, hvis de vidste, at de øger et barns risiko for at få kræft?
Vil du give ældre beroligende eller hypnotiske, hvis du vidste, at de øger risikoen for at forårsage kræft med 70%?

Nej, ville svaret være på disse spørgsmål. Men hvorfor fortsætte, når folk tager psykofarmaka - selv om de ikke hjælpe, og selv om mange af dem forårsage kræft - og trods det faktum, at de reducerer ens liv med et gennemsnit på 20 år.

Svaret på dette spørgsmål er, at psykiatri og medicinalfirmaerne har tilbageholdt oplysningerne i et år.

Folk tager psykofarmaka i håb om at få bedre, og selv om de kan være bekymrede for bivirkninger, de tager dem ofte alligevel, især når psykiater eller læge, hævder, at bivirkningerne ikke er noget at bekymre sig om. Det er en forfærdelig løgn, især de bivirkninger, der opstår først efter flere år. De er naturligvis ikke rapporteret i undersøgelserne fører til godkendelse af lægemidlet. Langsigtede bivirkninger er normalt ikke kendt indtil patentet udløb, når medicinalvirksomheder ikke længere kan tjene store penge på deres medicin.

Det er en del af godkendelsesprocessen for lægemidler, skal de først testes på dyr, som regel rotter og mus, hvor man observerer, om midlerne kan være kræftfremkaldende. Selv hvis et lægemiddel viser sig at være kræftfremkaldende i rotter eller mus, er det selvfølgelig ikke er 100 procent sikker på, at det også vil gælde for mennesker. Men generelt kan man sige, men, og dette ifølge WHO, hvis et lægemiddel er kræftfremkaldende hos rotter eller mus, så der er en betydelig risiko for, at det samme gælder for mennesker.

Betyder det så, at de lægemidler, der har vist sig at være kræftfremkaldende i forsøgsdyr ikke kommer ud på markedet? Nej nødvendigvis. Kræftfremkaldende er desværre ganske almindelig bivirkning af psykofarmaka, og det er derfor ikke noget at tage større hensyn. Her er nogle data fra den amerikanske Drug Administration Food and Drug Administration (FDA):

  • 63,6% af alle antidepressiva (lykkepiller) er kræftfremkaldende, især mirtazapin, sertralin, Lustral, paroxetin (Seroxat, Paxil), citalopram (Cipramil, Celexa), og escitalopram (Cipralex, Lexapro), duloxetin (Cymbalta) og bupropion.
  • 90% af den antipsykotiske medicin er forbundet med carcinogenicitet.
  • 70% af benzodiazepiner (for angst og søvnløshed) er knyttet til kræftfremkaldende egenskaber, især clonazepam (Rivotril), zolpidem, zaleplon, diazepam (Valium), eszopiclon, oxazepam og midazolam.
  • 25% af amfetaminer / stimulanser (ADHD medicin) er forbundet med kræftfremkaldende egenskaber, især methylphenidat (Ritalin).
  • 85,7% af stemningen (for bipolar lidelse og epilepsi) er forbundet med kræftfremkaldende potentiale.

En million mennesker i Sverige tager psykofarmaka af nogen art, det er dog ikke lykkedes HandicapPortal.dk at få konkrete tal på hvormange mennesker i Danmark der tager psykofarmaka af nogen art.

Hvad hvis læger og psykiatere blev forpligtet til at informere patienterne om kræftrisikoen fra psykofarmaka, før de er ordineret, så patienterne fik mulighed for at sige nej til sundhedssystemet autoritet, og i stedet søge alternative ruter.

Psykiatriske stoffer er, og vil fortsat være toksiner, der kan forstyrre kroppens sarte biokemiske balance i en ødelæggende måde.

Et sidste spørgsmål: Sandsynligvis ikke har tid alle til at opdage, at de har kræft, en ting er at dø af kræft fremkaldt af psykofarmaka, men ville overhovedet tage psykofarmaka, hvis de vidste, at de ville forkorte sit liv ved omkring 20 år og resten påvirke ens livskvalitet markant forøgede vægt, øget ubehag, nedsat sexlyst og mange andre bivirkninger?

Til dette kan man tilføje, at psykofarmaka, især antidepressiva, dræber 539 000 mennesker om året, ifølge professor Peter Götzche, direktør for Nordisk Cochrane Instituttet i København.

Og så kan man spørge, hvad vi skal have til psykiatrien.

Källor: http://anp.sagepub.com/content/49/8/686 http://www.madinamerica.com/2015/05/psych-meds-put-49-million-americans-at-risk-for-cancer/http://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/psykiatriska-droger-doedar-539-000-maenniskor-aarligen-1181515

Kilde: Mynewsdisk

Læst 11939 gange Senest ændret torsdag, 20 august 2015 06:21
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

HANDICAPPORTAL.DK

HANDICAPBARN.DK

HANDICAPFORHOLD.DK

FERIE-FRITID

Nyhedsmail

Tilmeld vores e-mail Nyhedsbrev for at få øjeblikkelig opdatering når som helst