Psykiatriske stoffer dræber 539.000 mennesker årligt

Antidepressiva, antipsykotika og benzodiazepiner dræber over en halv million mennesker hvert år, hvad der svarer til to jumbo jets styrter ned - hver dag - året rundt. Men ikke nok med det, de forårsager femten (15) gange flere selvmord end rapporteret. For ikke at nævne alle de bivirkninger, såsom mani, søvnløshed, nervøsitet, angst og paranoia, psykose, fjendtlighed og eufori.

Antidepressiva er den anden mest almindeligt ordinerede middel i USA og er i top i andre vestlige lande. I USA er det trykt 250 millioner recepter årligt. 25 gange mere dør af psykofarmaka end myrdes hvert år i USA. Derudover kom der ud en nylig rapport, der viser, at risikoen for folk til at begå mord stiger dramatisk blandt mennesker, der bruger psykofarmaka.(1) Men hvorfor er det så stille omkring dette?

"Money talks, at markedet for antidepressiva er enorm, er det værd $ 9400000000 (ca. 80 mia) i 2013."

Så beskriver i Nuet baggrunden, en af de få uafhængige medier, der tør tage op denne ekstremt kontroversielt emne. Og vi taler alligevel kun om en af agenterne. Antipsykotika er ekstremt dyre.

Baggrunde er betænkning, som professor Peter Gøtzsche gav ud i år, som en del af lanceringen af ​​sin bog, der snart vil være på svensk. Peter Gøtzsche er professor og forskningsleder af den højt respekterede og uafhængige Cochrane Instituttet i København. Da Cochrane Instituttet udgivet en rapport, der er positivt for den farmaceutiske industri offentliggøres straks i alle medier. Denne rapport tvärdog dog. (Og dette er en nyhed i sig selv.)

Men det er ikke kun ældre mennesker, der dør for tidligt. "Disse stoffer også kan dræbe mange unge" siger Gøtzsche.

Amerikanske børn er tre gange mere psykofarmaka end i Europa. Hvorfor er det så?

- Det er primært på grund af en forholdsvis lille gruppe af psykiatere på Harvard, der har været meget aktiv i at diagnosticere og medicinering børn. Amerikanske børn er blevet inddrevet i et enormt brug af psykofarmaka, der er meget skadelige for dem gennem en lille gruppe af psykiatere med enorm økonomisk interessekonflikt i forhold til den farmaceutiske industri.

Peter Gøtzsche refererer til et par psykiatere, der har modtaget millioner af dollars fra den farmaceutiske industri til at udbrede deres medicin. De er også blevet afsløret, men skaden var allerede sket. De er også i sidste ende har ansvaret for den bølge af psykofarmaka, der skyllede ind over Sverige og rundt omkring i verden. MMK har tidligere behandlet dette i detaljer. (2)

https://www.facebook.com/inthenowrt/videos/481008832049491/?fref=nf

(1)http://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/psykiatriska-droger-oekar-risken-foer-att-folk-skall-begaa-mord-1178246

(2) http://www.mynewsdesk.com/se/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressreleases/en-pandoras-ask-av-bedraegerier-inom-psykiatrin-uppenbaras-546944

Kilde: Mynewsdesk

Læst 1672 gange Senest ændret torsdag, 20 august 2015 06:31
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

HANDICAPPORTAL.DK

HANDICAPBARN.DK

HANDICAPFORHOLD.DK

FERIE-FRITID

Nyhedsmail

Tilmeld vores e-mail Nyhedsbrev for at få øjeblikkelig opdatering når som helst