Hvad gør Sundhedsstyrelsen i Sverige - er ikke nok 1432 forgiftninger fra ADHD-medicin?

I de sidste fire år, 1 432 børn i Sverige beskrevet som forgiftet af narkotika klassificeret psykostimulerende (Ritalin, Concerta) i samtale med Giftinformationscentralen (GIC).Dette vedrører ikke den nationale Board, som med sine nye retningslinjer for behandling vil sikre, at endnu flere børn går samme skæbne i løbet af 2015.

Nogle gange skal du tvinger udtrykket "kriminel uagtsomhed" anvendes. Hvilket i bestyrelsens handlinger i forhold til alle de børn, der er blevet anmeldt, at forgiftet af narkotika klassificeret psykostimulerende i de sidste par år.

Det har bevidst fravalgt, vendte det blinde øje, at de forgiftede børnene i deres undersøgelse af de skadelige virkninger af ADHD-lægemidler. Du tør ikke kigge i den retning. Der var et telefonopkald til at kontrollere de oplysninger, efterfulgt af en beslutning om at dette truede de foreslåede retningslinjer, og derfor ville være udelukket fra enhver form for undersøgelse.

Derfor kan vi ingen steder i National Board of psykiatriske eksperters viden om retorik "(undersøgelse) læst noget om 1432 børn. Vi kan ikke læse antallet af børn i 2014 til GIC beskrevet som forgiftet af narkotika klassificeret psykostimulerende, var på sit højeste niveau nogensinde - 389 børn.

10 år siden, fire fængselsbetjente sin kaffe snøret med narkotika klassificeres psykostimulerende i et fængsel. En af dem følte så slemt, at han gik ind hospitalet. Det var en legitim medieopmærksomhed, fagforeningen kaldte det "en forfærdelig krænkelse," personalet fik "støtte og bistand", er det dannede en krise gruppe, administrationen fængsel ville underrette politiet handling.

Når 389 børn under et år - ti år senere - beskrevet som forgiftet af de samme typer af narkotika dække over National Board oplysninger. Og repræsentanter for medierne i løbet af tidsperioden bliver så hjernevasket af den vildledende budskab, at "medicin" som Ritalin og Concerta, for børn mærket som ADHD, er, at "insulin for diabetes,", som du ikke forstår, hvad det handler om.

Ikke engang det faktum, at 123 af disse børn (i alderen 10-19) er klassificeret som tilfælde af "selvmordsforsøg eller overdosering af andre selvdestruktiv formål" - hvor mange af dem gik med ambulance til skadestuen - har været ansvarlige myndigheder, eller "vagthund" medier at reagere.

"Og vi af MMK spekulerer på, hvor alle dem, der vil stå op for børns rettigheder gået." slutter Den internationale vejleder i psykiatri for Menneskerettigheder deres nylig udsendte pressemeddelelse.

Læst 1450 gange
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

HANDICAPPORTAL.DK

HANDICAPBARN.DK

HANDICAPFORHOLD.DK

FERIE-FRITID

Nyhedsmail

Tilmeld vores e-mail Nyhedsbrev for at få øjeblikkelig opdatering når som helst